Økoudvalget informerer

Lørdag d. 29 juni kl.10-12 
Øko-Have-Inspirationsdags-Workshop, nr. 1
Dagens hovedtema er: KOMPOST - Hvordan kan jeg forvandle mit køkkenaffald til have-guld? Hvordan kan jeg blive selvforsynende på jord og gødning? 
 
Vi mødes kl.10 sharp i have 41 (Anna) og deler viden omkring Kompost og Bokashi, Bakterier og andet småkravl. Vi taler om kompostering med ilt og uden, den anaeroba kompostering og hvad betydning det har. Vi hilser på kompostorme og brainstormer sammen (med dem :-) ). Vi håååååber også på at kunne skaffe materiale sådan at alle kan lave sin egen Bokashi spand og få med hjem. Vi slutter i have 31 (Guja).
 
Vi har pustet liv i en gammel facebook-gruppe (Rytterhaven)
og vil bruge denne til info om øko tiltag. Du kan blive medlem af gruppen og tilmelde dig ovenstående  workshop ved at trykke “Deltager”. Hvis du ikke er på facebook så kan du tilmelde dig med en seddel i have 41´s postkasse. 
 
 
En serie af Øko-Have-Inspirationsdags-Workshops
Vi vil på ovenstående måde prøve at starte en serie op, med forskellige temaer. Alle er velkomne til at byde ind med noget viden man gemmer inden i sig. Kontakt økoudvalget så finder vi plads og tid. Når viden hos beboere i selve Rytterhaven er udtømt, vil vi søge folk udefra der kan inspirere os videre. Hvis interesset er der, håber vi at kunne tilbyde disse dage løbende. 
 
Til næste sæson så har Alexander allerede nu, budt ind med en dag i slutningen af april, hvor vi kan blive klogere på biodynamiske præparater og hvordan disse kan styrke vores planter. Hvordan du bruger dem og forskningen bagved. Vi glæder os.
 
 
Information
Vi arbejder på at information om øko tiltag kommer at findes
  • I facebookgruppen: Rytterhaven
  • I Rytternyt fra bestyrelsen
  • På hjemmesiden rytterhaven.dk
 
Ovenstående er et udgangspunkt och herfra kan det udvikle sig efter ønske.
 
 
kh på vegne af Økoudvalget 
Anna og Guja
 
Økoudvalget er lige nu have 41 (Anna), have 31 (Guja), have 25 (Maria), have 33 (Gry Alba), have 38 (Ditte), have 30 (Alexander)